Трупи цілої родини знайшли в будинку: “діти не врятувалися”, кадри трагедії

Страшна НП погубила цілу сім’ю. Цю інформацію підтвердила прес-служба Нацполіціі.

Відзначається, що страшний інцидент стався вчора в обід, 18 січня.

Повідомляється, що вчора правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить приватний будинок. На місці події працювали співробітники поліції, медики і рятувальники.

Після гасіння в будинку були виявлені трупи чоловіка 1989 року народження та двох хлопчиків 2009 і 2014 років народження. У дворі на дереві силовики виявили тіло господині будинку, жінки 1987 року народження.

Пізніше вдалося з’ясувати, що жінка виховувала сама трьох дітей. Сім’я перебувала на обліку органів поліції, але її характеризували позитивно.

“В гостях сім’ї знаходився брат жінки 1989 року народження. Старший з неповнолітніх гуляв на вулиці, а коли повертався додому побачив дим в будинку і пожежа. Хлопець покликав на допомогу. Листоноша, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Однак самі по собі загасити пожежу до приїзду рятувальників не вдавалося. у цей час господиня будинку, в стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством через повішення “, – йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП в Запорізькій області.

Зараз неповнолітня дитина перебуває у відділенні поліції, з ним спілкуються поліцейські і працівники ювенальної превенції. Вирішується питання про подальше місця перебування дитини. За фактом пожежі, в результаті якого загинули люди, проводиться перевірка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.