Які знаки зодіаку знайдуть любов, а які втратять у 2017 році

Настає 2017 рік, для багатьох він стане доленосним.

259410_3

Наступний рік пройде під заступництвом Вогняного Півня. А цю птицю відрізняє задерикуватий характер, імпульсивність і мінливість. І тому в особистому житті багатьох людей в 2017 році відбудуться радикальні зміни. Що приготував нам велелюбний покровитель наступних 12 місяців розповість Ukr.Media.

Згідно китайської астрології, рік Вогняного Півня наповниться зустрічами, поїздками та іскрометними подіями. А на долю кожного з нас зроблять величезний вплив знайомства з новими людьми.

Овен

Вогняна природа Овнів досягне з господарем наступного року повної гармонії і взаєморозуміння. Особисте життя у них буде складатися дуже вдало. Наступний період — це ідеальний час для зав’язування серйозних відносин або вступу в шлюбний союз. Але на тлі нових романтичних знайомств, Овнам доведеться підвищену увагу приділяти своїй зовнішності і здоров’ю.

Телець

А ось особисте життя людей цього знаку відбудеться в 2017 році досить рівно і безпристрасно. У них будуть і інтригуючі зустрічі, і багатообіцяючі побачення, але всі вони виявляться лише швидкоплинними митями. Тельці можуть розглядати рік Вогняного Півня як своєрідний перепочинок перед завоюванням нових висот на любовному фронті. Різкі рухи в цій сфері для них краще відкласти на майбутнє.

Близнюки

Турбулентність в особистому житті Близнюків спочатку їх засмутить. Рік Вогняного Півня почнеться для них з розлук і втрат. Але в підсумку, відбулися зміни підуть їм лише на користь. Багато Близнюків зустрінуть своїх улюблених людей саме в 2017 році. Вкрай важливим для них стане готовність до змін і відкритість новому.

Рак

На початку року водна природа Раків вступить в жорстку конфронтацію з вогненною натурою Півня. І наступний рік їм доведеться провести в оборонній позиції, оскільки багато любовних союзів цих людей будуть прагнути до розпаду. І тому для Раків важливим стане збереження вже існуючих відносин. Але до осені все вляжеться і бурхлива річка особистого життя знову повернеться у звичне русло.

Лев

Величні Леви будуть поблажливо відмовлятися від нових побачень і подарунків настирливих шанувальників. Рік Вогняного Півня стане періодом їх повного домінування на любовному фронті. Кожна намічена жертва буде їм по зубах. Але в гонитві за новими романтичними пригодами, дуже важливим для Львова стане збереження вже зайнятих позицій в особистому житті.

Діва

Для цього яскравого представника стихії землі вірність і відданість будуть набагато важливіше спокусливих знайомств і бурхливих пригод. Сильні і впевнені в собі Діви не стануть в наступному році шукати підтвердження свого статусу на полях любовних боїв. Для них важливим буде збереження, поглиблення і розвиток уже сформованих спілок.

Ваги

А ось зазвичай стримані і врівноважені Ваги в наступному році всіх здивують. Постійно стримувані емоції вирвуться на волю. Під крилом Вогняного Півня вони будуть блищати, і кружляти голову представникам протилежної статі. Багато Вагів зруйнують в наступні 12 місяців свої союзи та на їх уламках негайно створять нові. Більш міцні та довговічні.

Скорпіон

Непростий характер представників цього знака буде їм у наступному році всіляко заважати в любовних відносинах. Їх висока самооцінка і егоцентризм може відлякати від них нових знайомих. Тому Скорпіонам, якщо вони хочуть змінити своє особисте життя, доведеться трансформуватися. Навчитися прощати недоліки і промахи, проявляючи при цьому чудеса витримки і дипломатичності.

Стрілець

Наступний рік пройде для Стрільців з високим рівнем напруження особистих відносин. В любовній сфері, майбутній період ознаменується для них випадковими короткостроковими романами і болючими розставаннями. Їх яскрава творча натура як не можна краще відображає гарячу і темпераментну природу Вогняного Півня. Особливо наповненим буде особисте життя у представників мистецтва.

Козеріг

На тлі інших знаків Зодіаку, інтелігентним і розумним Козерогам буде непросто. Щоб в особистому житті рік Вогняного Півня склався вдало, їм доведеться акцентувати увагу на своїй зовнішності. Ефектний вигляд допоможе не загубитися у строкатому натовпі, підкреслить їх достоїнства і приховає недоліки. Витрачені зусилля не пройдуть даром, і Козероги заповнять рік цікавими знайомствами і романтичними перемогами.

Водолій

Для них наступний рік пройде під знаком сім’ї. Хтось з Водоліїв буде плекати вже наявний сімейний осередок, а хтось енергійно створювати новий. Але всі їх дії наповняться дивним пошуком серйозних стосунків. Активні і товариські Водолії будуть легко зав’язувати любовні зв’язки і також просто і безболісно їх розривати. Їдучи на пошуки нових претендентів для створення сімейної спілки.

Риби

Холодні Риби отримають в наступному році прекрасну можливість до вінця наповнити свій усталений світ свіжими і яскравими фарбами. В їх особистому житті стануться разючі зміни. І пов’язані вони будуть з несподіваною зустріччю, яка відбудеться влітку і повністю переверне світ. У рік Вогняного Півня багато Риб знайдуть свою, абсолютно на них не схожу, але ідеально їм відповідну половинку.

Нехай наступний рік запам’ятається вам лише приємними зустрічами, новими романами і насиченими любов’ю відносинами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...