Трагедія підняла на вуха весь район: З’явилися жахливі деталі розправи над дівчинкою під Одесою

Слідство з’ясувало нові обставини нападу, який забрав життя 13-річної українки.

Два дні тому в Одеській області сталася жахлива трагедія. 44-річного чоловіка підозрюють у вбивстві дівчинки. Його спіймали на гарячому на місці злочину.

Раніше прес-служба Національної поліції написала про те, що сталося в Лиманському районі. За попередніми даними, загибла дізналася, що її мама затримається вночі на роботі. А тому залишитися переночувати у своєї подруги-ровесниці. Раптово в кімнату увірвався дядько господині і почав душити гостю.

Племінниця затриманого не змогла предоствратіть вбивство, тому побігла кликати на допомогу сусідку. Остання викликала співробітників поліції. Правоохоронці помітили в будинку мертвого підлітка і чоловіка, який намагався наносив собі травми ножем. Спроба самогубства провалилася – медики зуміли врятувати підозрюваного.

20 січня управління поліції по Одеській області розповіли нові деталі події. Як показала експертиза на постраждалій завдали ножем не менше 7 проникаючих поранень. Співробітники з’ясували, що від рук злочинця постраждала ще одна жертва. Попередньо встановлено: під час вбивства чоловік атакував собаку, яка проживає в приміщенні. Вихованець також помер від отриманих травм.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.