Моторошна ДТП на Миколаївщині: На шаленій швидкості зіткнулися вантажівка і легковик

На Миколаївщині легковик спалахнула після зіткнення з вантажівкою. У страшній аварії постраждали мати і дитина, повідомили в прес-службі ГУНП області.

ДТП сталася ввечері 19:00 на об’їзній дорозі біля села Зайчевське. Як з’ясувалося, під час руху у вантажівки MAN відірвалося кріплення причепа, який і виїхав на зустрічну смугу. Після цього причіп зіткнувся з автомобілем КІА Sorento і перекинувся. Легковик після зіткнення загорівся.

В результаті аварії з травмами до лікарні госпіталізували 33-річну пасажирку легковика і її трирічного сина. Стан постраждалих медики оцінюють як важкий.

“Відомості про дорожньо-транспортну пригоду внесені в Єрдрей за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами””, – розповіли в поліції.
Раніше ми писали про те, що за минулий 2018 рік у порівнянні з 2017-м на дорогах України знизилася кількість ДТП, а також було зафіксовано зменшення числа загиблих і постраждалих в аваріях. Крім того, нагадаємо, що за останні три роки в аваріях загинули понад 15 тисяч осіб.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.