Спадкоємиця Ванги побачила смерть Росії: не залишиться нікого, навіть Путіна

Французьку дівчинку Каеде Убер називають єдиною спадкоємицею Ванги. Два роки тому вона озвучила пророцтво, котре стало відомим тільки нещодавно. Стосується воно ситуації у світі і в РФ зокрема.

Її народження передбачила сама болгарська віщунка, заявивши перед смертю, що “друге пришестя унікального дару” обов’язково буде. В езотеричних колах вважається, що душа Ванги вселилася в тіло цієї дівчинки, яка буде бачити так, як бачила знаменита болгарська ясновидиця.

“Хвороби і війни не знають кордонів”, – заявила дівчинка.

Дівчинка додала, що біда у вигляді страшної хвороби від якої немає ліків, почне розширюватися з Гонконгу, після чого південно-східний грип може оголосити війну всьому світу. Вона радить взагалі нікому не їздити у Росію, тому що там смертельний вірус розповсюдиться найбільше.

Цікаво, що з пророцтвом самої Ванги, в 4599 люди “знайдуть безсмертя”, але перед цим вони пройдуть через жахливі випробування. У 2088 році з’явиться вірус, який буде вбивати миттєво. Це значно зменшить чисельність людей на планеті. Ніякі ліки не зможуть врятувати людство. “Протиотрута” буде розроблена тільки через три століття – в 3404 році.

“Людей будуть вбивати. Буде дуже багато крові. Буде багато людей і загиблих. Араби принесуть смерть”, – напророкувала дівчинка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.