Діти кинулися під поїзд і зняли все на відео: «нова страшна забава»

Молоді люди лягли на рейки перед поїздом. Діти вирішили зняти екстремальне відео і лягли під потяг.

Пригода сталася в Рівному. Там три підлітка вирішили «погеройствовать» і зняти екстремальне відео. Так, два хлопця, бачачи, що на всіх парах до них наближається поїзд, кинулися перед ним і лягли між рейками. Попередньо вони включили камеру, щоб записати свою екстремальну витівку. Ще один їхній товариш просто стояв і дивився на шаленість приятелів.

Відео у себе на сторінці в соціальній мережі опублікував Владислав Антонов (Vladislav Antonov).

Машиніст відчайдушно сигналив підліткам. Коли поїзд зробив екстрене гальмування і зупинився, підлітки вибралися з-під складу і, не забувши прихопити камеру, кинулися навтьоки.

Шоковані коментатори соцмережі не схвалили дії молодих людей.

«Рушниця з сіллю треба видати машиністам», «Природний відбір. Хто вижив – молодець…», «Придурки…», «Дебілоіди», «Батьків штрафуватимуть на сотні тисяч гривень», «Шкода голови не повідривало», « Зняти штани і відходити різками!», «Шкода, шо туалети всі одночасно в цей зараз не злівалі», «І ця молодь, це наше майбутнє! Де служби у справах для неповнолітніх? Чому на батьків нескладено адмінпротокол, а діти НЕ узяті на облік, як трудні підлітки? Від так і живим, бо ніхто, нізащо НЕ відповідає», – написали інтернет-користувачі, після перегляду відеоролика з «геройством»підлітків.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.