Українська ведуча осоромилася в ефірі: “щелепа випала”

Журналістка ледь впоралася з собою і повернулася до роботи. Вчора, 26 січня кумедний конфуз стався під час запису для одної з українських новинних програм. Телеведуча не на жарт заінтригувала користувачів Instagram своєю поведінкою під час вечірнього випуску.

Йдеться про недавню програму на телеканалі “1 + 1“. Марічка Падалко опублікувала на своїй сторінці фрагмент випуску, в якому показала вельми незручну ситуацію, що виникла під час роботи.

Спочатку ролик демонструє включення з місця події. Чоловік-очевидець розповів кореспонденту інформацію, яку знав про інцидент з помилковим мінуванням будинку в Одесі.

Потім послідував запис безпосередньо зі студії. Мабуть, редактори включили камеру невчасно, а Марічка Падалко відволіклася на щось за кадром. Виглядало це так, ніби вона виринула з-під столу. Незважаючи на незручну ситуацію, журналістка зберегла холоднокровність і швидко почала розповідати історію про хом’ячка, згідно сюжету.

У своєму мікроблозі Марічка Падалко посміялася на подією. Вона запропонувала телеглядачам самим здогадатися, що ж її відвернуло в ефірі. Припущення передплатників виявилися самими різними. Деякі припустили наявність чисто робочих моментів, як-то провід під столом або впав листок.

Однак фантазія окремих українців сподобилася на дивовижні варіанти. Так один з коментаторів жартома припустив, що у Марічки Падалко випала вставна щелепа. Інші висунули версію про токсикоз. Нібито, журналістку могло несподівано знудити в ефірі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.