Нянечка два роки знущалася над малюками: жахливі подробиці

Дівчина сама зізналася в 16 фактах насильства над неповнолітніми дівчатками

Наймолодша в історії Великобританії жінка-педофіл Софі Елмс посадили за ґрати на сім років і десять місяців за скоєння низки злочинів проти двох неповнолітніх.

Елмс направили на роботу в ясла в рамках курсу по догляду за дітьми. Однак дівчина здійснювала акти насильства вдома у постраждалих, так як батьки найняли її для нагляду за дітьми. Згідно з матеріалами справи, дівчина записувала дії сексуального характеру на камеру, а потім відправляла їх якимось двом чоловікам. На той момент їй було 17 років.

Через рік Софі Елмс сама прийшла в поліцію і зізналася в 16 факти сексуального насильства проти двох дівчаток у віці двох і трьох років.

Злочини скоювалися протягом двох років: з грудня 2016 року по березень 2018 року. У поліції запевнили, що ні одне з правопорушень не відбулося на території дитячого закладу.

«Вона повністю зруйнувала наше життя”, – сказав батько двох постраждалих дівчаток під час судового засідання.

Після відповідної публікації в Твіттері видання DailyMirror отримало відповіді від читачів.

Англійці вважають, що Софі Елмс повинна бути стерилізована, а також, що вона може вийти менше ніж через 4 роки, коли їй буде всього 22 роки, через знайомство з суддею. Вважають також, що їй повинні були присудити довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.