“Мама била і душила мене, а за що – не сказала”: Жінка жорстоко катувала власних дочок

У Малині Житомирської області неблагополучна мати систематично знущалася над своїми доньками. Про це повідомляє місцеве видання “Малинські новини”.

Двох сестричок, семирічну Христину і чотирирічну Софію вперше доставили в лікарню напередодні Нового року. Мама залишила дівчаток на вулиці, і вони жебракували, випрошуючи їжу і допомогу у перехожих. Хтось з місцевих жителів викликав поліцію і дівчаток забрали в поліцію, а потім доставили в лікарню.

З’ясувалося, що маму дівчаток звуть Катерина Свєнціцька. І крім маляток у неї є ще одна дитина, яка живе у рідного батька. Сусіди і знайомі розповіли, що Свєнціцька зловживає алкоголем.

Протягом двох тижнів дівчаток лікували і доглядали за ними, але соціальна служба дозволила матері забрати їх з лікарні додому.

Однак старша дівчинка, Христина, знову опинилася в лікарні. Її привезли в медичний заклад з численними синцями, саднами на обличчі, шиї і руках. Вона була заплакала і налякана.

Медики намагалися з’ясувати, що сталося з дитиною, але вона відверталася і на питання відповідати відмовлялася. Про походження синців дівчинка спочатку сказала, що це вона зачепилася і впала, потім звинуватила кота.

Але після довгих розпитувань, Христина зізналася медикам, що побила її рідна мати.

“Мама була п’яною. Вона била і душила мене. А за що – не сказала” – плакала дівчинка.

Катерина Свєнціцька в лікарні не з’являлася. Про дівчинку піклується медперсонал і волонтери.
Про подію вже повідомили в поліцію і в соціальну службу. Волонтери сказали, що дітей треба негайно вилучити з сім’ї, а мати – позбавити батьківських прав.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.