Підлітки з усього світу підсіли на моторошний тренд

Інтернет став невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Часом флешмоби лякають своїм божевіллям. Нерідко витівки на камеру закінчуються травмами. Але тим не менш, нові і дивні тренди підкорюють юні уми.

Так підлітки з усього світу поїдають свої пальці під музику і публікують в соцмережах моторошні відео. Процес не з приємних, але і тренди вимагають жертв. Публікуються відео користувачі сприймають по-різному, і приємно дане видовище далеко не всім.

Особливо вразливі натури навіть пускають сльозу, а найвідчайдушніші роблять це втрьох. Увага, видовище не з приємних, але це до того моменту, поки не починаєш розуміти, що відбувається.

Якщо ви вже бачили людей, які магічним чином поїдають свої пальці і при цьому сміються, для вас є розгадка. Юні користувачі соцмережі TikTok ініціювали новий божевільний флешмоб. Вони, використовуючи дзеркальний фільтр, створюють відео, на яких “поїдають власні пальці”.

Підлітки зі всього світу роблять гидотний процес під всім відомий трек Bring Me to Life групи Evanescence.

Новий дзеркальний фільтр дозволяє виконати такий трюк без шкоди для здоров’я. І багатьом це здається кумедним.

Цьому хлопця вже точно варто дати премію за реалістичність трюку.

Деякі користувачі соцмереж переконані, що на відео дівчина плаче через те, що відбувається, але, здається, процес все ж смішить її.

І нагороду за винахідливість отримують дівчата, які вирішили виконати трюк втрьох. Так, це можна робити масово, якщо звикнути.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.