Жителі Запоріжжя здивувалися незвичайній пташці на центральній площі

Нерідко трапляється так, що звичайна прогулянка супроводжується якоюсь незвичайною історією або пригодою, про яку згодом приємно згадувати і поділитися зі своїми знайомими або користувачами інтернету. Подібний випадок був зафіксований в Запоріжжі, відповідне відео про який виклали на сторінці групи “Улюблене місто Запоріжжя” в соціальній мережі Instagram.

Ролик досить швидко став популярним, причому не тільки серед жителів обласного центру. На ньому можна побачити людей, які у вечірній час прогулюються по парку Маяковського, після чого помічають незвичайного гостя, який незрозуміло яким чином опинився серед натовпу. Мова йде про гусака, тому відео так і підписали: “У Запоріжжі на площі Маяковського гуляв гусак”. До птиці той же час кинулися діти, та і дорослі також не обділили її увагою.

Примітно, що гусак виявився зовсім ручним, він не побоюючись давав себе гладити і, схоже, йому це навіть сподобалося. Що стосується питань про те, чий це птах і яким чином він з’явився в центрі міста в такому людному місці, то про це можна лише здогадуватися.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.