Аліна Гросу змінила стать? (фото, відео)

Артистка зважилася на черговий експеримент із зовнішністю.

5642152363107_image1 grosu-1-e1480962515732

Молода співачка Аліна Гросу, яка нещодавно була госпіталізована, представила новий кліп і приміряла в ньому несподіваний образ. У кліпі на авторську пісню “Алкоголь/вне закона” артистка з’явилася в чоловічому брутальному образі. Дівчина з красуні перетворилася на бородатого чоловіка в строгому класичному костюмі, щоб гарненько провчити свого бойфренда.

Коханого Аліни зіграв вже за традицією актор театру і кіно Мікаел Арамян, який запам’ятався телеглядачам по кліпу “Собак@”. “Я не ставлю перед собою мету шокувати глядача, я хочу його розсмішити і висловити своє ставлення до світу, де про чоловіка судять винятково за товщиною його гаманця” – каже Аліна. За словами Аліни, вона давно хотіла приміряти на себе образ іншої людини.

“Я дуже хотіла зняти танцювальний кліп, який підійде до цієї пісні. Хотілося клубну історію. Клуб – це штамп для дівчини, тому мені хотілося представити себе в ролі іншої людини. І я вирішила, що найприємніше мені було б позмагатися з Мікаелом, хто більше закадрить жінок. Хоча в реальному житті це зовсім неможливо!” – розповідає Аліна Гросу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...