Не мала шансів спастися: З’явилися нові деталі загибелі студентки під Житомиром

Журналісти повідомили нові подробиці про дівчину, що замерзла в лісі під Житомиром. Про це повідомляється в ефірі «Говорить Україна»

8 січня 21-річній Ірині Дворецькій довелося йти пішки до свого села після того як її висадив водій маршрутки. Дівчині належало пройти 6,5 кілометрів, і вона вирішила зрізати шлях, але потрапила в лісі в боброву яму та замерзла на смерть.

 

10 січня труп дівчини знайшли між селами Перга та Рудня-Хочинська. Вона стояла по пояс у ямі. Діставати тіло дівчини з льоду довелося її батькові.

Журналісти оглянули місце. Зверху воно присипане снігом, а під снігом в’язка глибока пастка. Поблизу немає жодного дерева, за яке можна вхопитися, так що в Ірини не було шансів вижити в умовах морозної погоди.

Цей випадок набув розголосу після того, як стало відомо, що водій вигнав Ірину з автобуса через відсутність грошей на оплату проїзду. Сам водій стверджує, що дівчина сама прийняла рішення вийти на зупинці. З точки зору закону водій нічого не порушив, але є моральна сторона, якби водій безкоштовно довіз дівчину, трагедії вдалося б уникнути.

Крім того, зі слів людей, з’ясувалося, що раніше цей водій на смерть збив 15-річну дівчину, а пізніше ще одну жінку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.