“Купка дівчат, які б’ють одну”: Мережею шириться жорстоке відео

У Житомирі дівчинки-школярки побили свою однолітку, поваливши її на землю. Відео побиття опублікував у Facebook Артур Малиновський.

“У синій куртці на відео – Анастасія Юрковська, учениця вечірньої школи в Житомирі. (Не знаю якої саме). Учениця і раніше славилася своїм характером, тому думаю на обліку вже має стояти”, – написав він.

Малиновський зазначив, що зараз це “аморальне і жорстоке відео, шириться в соціальних мережах”, повідомляє Обозреватель.

“На відео можна побачити купку дівчат, які б’ють одну… Я даю всю інформацію в цьому пості яку я знаю, і буду стежити за тим, як буде просуватися цю справу, і як будуть покарані ці житомирські хуліганки”, – додав він.

Прес-секретар ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що за даним фактом ведеться перевірка.

“До з’ясування всіх учасників цього відео включилися працівники ювенальної превенції поліції. Подія зареєстрували за повідомленням в соцмережах в Житомирському відділі поліції. Дівчинка в синій куртці дуже схожа на постійну підопічну. Зараз перевіряємо цю інформацію. Про результати повідомимо”, – повідомила Ващенко, передає “Житомир.info”.

Пізніше начальник ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Печененко розповів, що особистість дівчинки-кривдниці (на відео – в синій куртці) встановлено.

“На відео з бійкою неповнолітніх дівчат ми відреагували негайно. Практично вже зараз ювенали спілкуються з кривдницею. Їй 14 років і вона проживає з бабусею. Лише в 2018 році дівчина тричі тікала з дому. Особи інших учасників ми ще встановлюємо, в тому числі потерпілу. За наявною зараз інформацією, вони не є ученицями однієї школи”, – додав поліцейський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.