В Італії (AVERSA/FIRENZE) від страшної хвороби померла молода українка

Траур в Аверсі: бармен Анна помирає через бурхливу хворобу.

Громада Аверси шокована смертю 31-річної Анни.

31-річна Anna Babinets, бармен та бариста, померла дуже раптово від гепатиту. Дівчина родом зі Львова, приїхала в Італію дуже юною.
ЇЇ було госпіталізовано у Флоренцію, щоб спробувати хоч якісь шанси для подолання хвороби, але за дуже короткий час її не стало, залишивши незламну порожнечу в серцях рідних та друзів, а також в громаді AVERSA. Анна померла вчора в реанімаційному відділенні лікарні. Дівчина завжди була зайнята з моменту прибуття в нашу країну. Численні повідомлення співчуття у соціальних мережах.

Дівчина була дуже добре відома в місті. Тіло в найближчі дні доставлять для прощання з Анною в AVERSA. Багато повідомлень співчуття Анні, красивій і милій дівчині, яка завжди була життєрадісною та мала на меті реалізувати ще багато проектів.

Це пам’ять лейтенанта муніципальної поліції Аверси Ертіліо Мецакапо:“Сьогодні – пише Ертіліо – я хотів би згадати цю прекрасну дівчину… Я знав її ще дитиною, яка завжди заробляла на життя, працюючи з гідністю… Я тільки що дізнався, що з нею зробила ця страшна хвороба гепатит, вимкнув назавжди її прекрасну посмішку.., і це те, що я завжди пам’ятатиму…
Нехай буде світла пам’ять, Анно!
Бабінець… звичайно, ти будеш одним з найкрасивіших ангелів”.

Дата похорону ще не відома.
Співчуття рідним та світла пам’ять!!!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.