Акції в магазинах приховують небезпеку: “зараженим може бути все”

Експерти просять ретельно спостерігати в першу чергу за акціонними продуктами, які ви купуєте

Невисока заробітна плата і навпаки – божевільні розцінки на комуналку. Коштів на життя залишається не так вже й багато. З цієї причини велика частина українців почали концентриров увагу на акції, знижки і різних бонусів.

Акції – це добре і практично переконана Наталя. Як тільки дівчина увійшла в торговий центр її увагу привернув відділ з акціонними харчування, тому вона миттєво встала в акційною кошики. Пояснюється – рідня велика, з цієї причини бюджет необхідно берегти.

Дієтологи і технологи рекомендують Українцям концентриров інтерес зокрема на термін придатності та якість упаковки продуктів, які продають за скороченими розцінками в супермаркетах.

“У вас є дружини, мами, ви розумієте що таке вести господарство, особливо зараз, з продуктами харчування складно, коли чоловіки в будинку, а у мене все чоловіки – двоє синів, двоє онуків. Я одна”, – говорить дівчина.

У супермаркеті запевняють, скорочення вартості продукту – ніяк НЕ означає, що продукти харчування зіпсовані.

“Знижені в ціні товари, це те товари, які НЕ втратили своїх споживчих якостей, але трохи може бути порушено упаковки, і можливо є такі позиції де є Відповідні терміни. Уцінка підлягають товари, групи фреш – це ковбаса, риба, хліб, сир, овочі, фрукти “, – запевняють в супермаркеті.

Але до придбання подібних продуктів необхідно підходити дуже ретельно. Особливий інтерес потрібно зосередьте на остаточний термін придатності.

“Тут він коштував 100 гривень, і тут він коштує 50 гривень. Але коли ми купуємо товар, Ми повинні знати, що до кінця цього терміну Ми повинні його з’їсти. Якщо хочемо закупити і тримати цей товар ще тиждень, то це ви відповідаєте за безпеку свого здоров’я. буде у вас отруєння, мережа НЕ поверне вам гроші, на суд ви не подадуть, на захист прав споживачів ви НЕ зможете подати заяву »- попереджають технологи.

Дієтологи, в свою чергу, просять уважно подивитися в те, що купуючи і основне – не взяти продукти харчування з очевидними ознаками псування. Шкідливі бактерії розносяться моментально і навіть одна ягідка того ж винограду здатна зіпсувати всю без винятку гілка.

Про це йдеться в “Сніданку з 1+1“.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.