ПриватБанк повідомив важливу інформацію для власників карт: “Увага!”

Приватбанк розповів, що робити клієнтам з заблокованими кредитними картами

Не так давно на сайті «Мінфін» у відгуках на Пріатбанк з’явилося повідомлення від одного з клієнтів. У ньому написано, що у пенсіонерки заблокована кредитна карта, яку вона не зможе поповнити через погане самопочуття найближчим часом. До неї прикріплений борг по кредиту, і через блокування рахунку вона не може погасити його.

«У мене прострочена пенсійна карта і в найближчий місяць немає можливості її перевипустити в відділенні за станом здоров’я. Банк вимагає додаткового підтвердження для її розблокування. Мене цікавить чи можна це зробити віддалено? Висить борг по кредиту а я не можу його оплатити так як рахунок заблокований », – написала користувач.

Представник банку відповів, що навіть на заблоковану картку можна класти кошти за допомогою терміналу самообслуговування.

«Хочемо зауважити, що в терміналі самообслуговування можна поповнити заблоковану або прострочену карту. При цьому на екран терміналу виводиться попереджувальне повідомлення: «Зверніть увагу! Ваша карта заблокована або термін її дії закінчився. »Нижче повідомлення розміщена кнопка« Все одно поповнити ». Регламент зарахування коштів на заблоковану або прострочену карту становить від 1 до 3 днів », – відповів Приватбанк.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.