Енергетичні вампіри за знаком Зодіаку

Астрологи переконані, що є всього три знаки Зодіаку, які люблять поживитися чужою енергетикою, тому їх можна вважати “енергетичними вампіарами”.

У топ-3 увійшли ті, хто найчастіше провокує людей довкола на конфлікти чи намагається всіляко “висмоктати життя” із отчуючих. В хід можуть іти банальні маніпуляції чи більш складні ігри, про це пише “Україна”.

Також астрологи рекомндують уважніше ставитися до представників цих знаків Зодіаку у конфліктних ситуаціях.

Скорпіон

Представників цього знаку астрологи називають найнебезпечнішим. Тому, що Скорпіони часто-густо полюбляють маніпулювати за спиною інших. Якщо ви образили представника цього зодіакального кола, начувайтеся, він зробить ваше життя нестерпним.

Овен

Представники цього знаку не будуть довго церемонитися, якщо ви їм не сподобаєтеся. Ці люди звикли показувати всі свої емоції публічно, не дивуйтеся, якщо у ваш бік полетить хвиля злості та негативу. Таким чином Овен заспокоїть свою імпульсивну натуру, а ви залишитеся пригніченими та спустошеними.

Діва

Представники цього знаку Зодіаку люблять усе ідеалізувати. Якщо щось іде шкереберть, готуйтеся до того, що всі навколо постраждають. Дівам байдуже, що знаходиться навколо: вазон із квітами чи ви. Начувайтеся, отримають усі. Якщо ви забажаєте виразити своє невдоволення, скоріше за все, отримаєте вдвічі більше.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.