Скандальний охоронець Порошенка нещодавно знайшов гроші на помешкання у центрі Києва

За даними ЗМІ, Державне управління справами виділило начальнику служби безпеки президента України Юрію Федорову квартиру в центрі Києва.

yurij-fedorov-e1480975478437

Начальник президентської охорони Юрій Федоров в травні 2015 року року став власником квартири на вулиці Тарасівській, 21 в центрі Києва. Про це повідомляє видання Наші Гроші з посиланням на виписку з Реєстру прав на нерухоме майно.

Згідно з документом, квартиру площею 117 кв. м. Федорову виділило Державне управління справами. Охоронець, його дружина Марина і син Артемій відразу приватизували житло. Відзначається, що ринкова ціна квартир в цьому будинку становить $250 тис.

За даними ЗМІ, Федоров в дев’яності роки працював автослюсарем і командиром відділення військової частини 27309 Київської області. З 1995 по 2011 роки служив в управлінні Держслужби охорони.

З червня 2014 року після обрання президентом Петра Порошенка став заступником начальника управління – начальником служби безпеки президента України Управління державної охорони України. Зараз має звання генерал-майора.

Днями прізвище Федорова згадав нардеп Олександр Онищенко в ефірі одного з пропагандистських телеканалів. Онищенко, зокрема, розповідав про підкуп ряду політиків президентом Порошенком.

“Гроші передав Порошенко в себе в Адміністрації президента, безпосередньо цим займався начальник його охорони Федоров. Йому тільки приносили звітність: скільки депутатів, голосування, після чого в кімнаті, де знаходиться начальник охорони, передавали ці сумки по ліфта”, – розповів Онищенко.

Раніше Онищенко в інтерв’ю британським журналістам заявив, що протягом 10 місяців вів кампанію проти Арсенія Яценюка, який обіймав у той час посаду прем’єр-міністра, яку замовив один з членів уряду. Також депутат зізнався, що купив депутатський мандат за $6 млн.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...