На Полтавщині батьки знімали та продавали порно з власною малолітньою донькою

Батьки розбещували, ґвалтували та знімали на продаж порнографічні відео з власною донькою впродовж 2,5 років.

У Полтавській області судитимуть батьків, які розбещували, ґвалтували та знімали на продаж порнографічні відео з власною трирічною донькою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

“Так, зловмисники, впродовж 2,5 років, у Дніпропетровській області та в м. Полтава вчинили 63 епізоди злочинної діяльності. На орендованих квартирах батьки-збоченці знімали відео порнографічного характеру зі своєю дитиною та продавали його через мережу Інтернет. Дівчинку ґвалтували, розбещували, задовольняли статеву пристрасть неприродним способом, знімали на порнографічні відео з трирічного віку”, — йдеться у повідомленні.

На досудовому розслідуванні кримінального провадження встановлено, що подружжя використовувало свою малолітню доньку 2013 року народження у порно-індустрії та сексуальній експлуатації для власного збагачення.

Для розгляду по суті затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 35-річного батька та 31-річної матері за звинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми. — Ред.), ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої особи. — Ред.), ч. 3 ст.153 (сексуальне насильство. — Ред.), ч. 2 156 (розбещення малолітньої особи. — Ред.), ч. 5 ст. 301 (виготовлення, збут, розповсюдження порнографічних предметів. — Ред.) КК України.

Звинуваченим подовжили запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Батькам-режисерам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

У прокуратурі повідомили, що наразі дівчинка перебуває у комунальному закладі соціально-психологічної реабілітації.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.