Заради сина: мати жертви Зайцевої приголомшила заявою

Жінка каже, що буде до кінця боротися за справедливість

Мати загиблого в ДТП в Харкові на Сумській, на нещодавньому судовому засіданні сказала, що не вірить в каяття Олени Зайцевої і ніколи не пробачить ту, яка забрала життя її єдиного сина. Про це написав юрист Дмитро Марцонь на своїй сторінці в Facebook.

Адвокат пише, що захоплюється силою духу людей, чиє горе просто неможливо усвідомити.

Мешканка Харкова Світлана Винниченко, яка втратила в аварії свого єдиного сина Олександра Евтеева розповідає, що такі як Зайцева, ніколи не зрозуміють, таких як вона і інші жертви того страшного ДТП.

За словами жінки, її син разом з дружиною і сестрою в той фатальний день поверталися додому “після того як відпахали на роботі цілий день”. А вто час Олена зацев другий день святкувала день народження своєї подруги Марини Ковальової – вони пили, гуляли, вживали наркотики.

“На наступний день прокинулися о 12 годині, поснідали в одному кафе, потім підкріпилися в 16 в ресторані і їхали ввечері в інший ресторан. В робочий день… Такі люди як Зайцева ніколи нас не зрозуміють. Ми різні”, – розповідає жінка.

Світлана згадує, що коли Зайцева сиділа навпроти неї в суді, вона не дивилася на неї, а, “як та собачка постійно дивилася в рот своєму адвокату щоб врятувати себе”.

Зайцева – це продукт поганого виховання, неконтрольованих фінансів і повної вседозволеності, – заявляє Світлана. Вона вимагає покарання не заради помсти, а заради пам’яті свого сина, щоб такого горя не знали інші матері.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.