На очах у матері: На Полтавщині школярка жорстоко зарізала вітчима

У Кременчуці Полтавської області в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Вадима Пугачова 15-річна школярка зарізала 35-річного вітчима

Це сталося в неділю, 10 лютого.

Між ними виник конфлікт, який закінчився трагедією. Про це розповіла прес-офіцер Кременчуцького міського відділу поліції Анна Васенко.
“У цей час вся сім’я була в зборі і перебувала на кухні. Між членами сім’ї, за словами сусідів, частенько виникали конфлікти – вони не раз чули лайку між ними. Між 35-річним вітчимом і його 15-річної падчеркою сварка виникла через грошей. Дівчинка нібито хотіла жити на “широку ногу”, але дорослі не могли дати того, чого вона хотіла. у якості останнього аргументу школярка схопила лежав на столі кухонний ніж і вдарила ним чоловіка в область серця. Поранення виявилося смертельним. до приїзду “швидкої “, яку викликала мама дівчинки, потерпілий помер”, – розповіли в поліції.

Правоохоронці затримали малолітню вбивцю на виході з під’їзду. Вона зізналася в скоєному злочині.

Оскільки кримінальна відповідальність в нашій країні настає з 14 років, майбутні 8-12 років дівчинка може провести в ізоляції від суспільства.

З її мамою теж працює слідство. До жінки також виникло багато питань.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.