В Одесі чоловік влаштував стрілянину в розважальному закладі (відео)

Зловмиснику здалося, що місцевий житель грубо розмовляє з його другом. Через це він вистрілив у “кривдника”, який отримав поранення в живіт і був госпіталізований.

В Одесі поліція увечері 11 лютого затримала в Суворовському районі міста чоловіка, який стріляв у відвідувача розважального закладу.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Одеській області, пригода сталася біля одного з розважальних закладів на вулиці Семена Палія.

«Правопорушникові здалося, що 28-річний місцевий житель грубо розмовляє з його другом. Він вистрілив у “кривдника”, який отримав поранення в області живота і був госпіталізований», – сказали у відділі.

Відзначається, що підозрюваний – також місцевий житель, у нього вилучено пістолет «Флобер», який вже направлено на експертизу.

Зараз підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання стрілку запобіжного заходу.

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Якщо ж судово-медична експертиза підтвердить тяжкі тілесні ушкодження у потерпілого, а балістична – те, що правопорушник стріляв з вогнепальної зброї, у кримінальному провадженні можлива перекваліфікація, і тоді покарання буде суворішим.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.