Жінка скинула з мосту свою маленьку дитину в Миколаєві: з’явилися нові подробиці

Адвокат повідомила нові факти біографії своєї підзахисної, яка позбулася дитини. Мати, яка скинула свого 9-місячного дитини з моста в Миколаєві, раніше працювала в дитячому садку.

У дитячому закладі зловмисниця пропрацювала шість років. Крім нещасного малюка, у неї ще є двоє дітей, яких вона виховала. На обліку у психіатрів жінка не перебуває. Про це розповіла адвокат підозрюваної у вбивстві на судовому засіданні.

Адвокат навела дані факти з біографії своєї підзахисної, аргументуючи проти продовження запобіжного заходу у вигляді утримання в СІЗО.

Також з’ясувалося, що підзахисна родом з Луганська. А двоє старших дітей з нею не проживають. У Миколаєві вона знімала квартиру. Ніде не працювала. Жила на гроші, які їй платила держава за дитину.

На суді горе-матір заявила, що збирається відновити батьківські права на сина. Винною в тому, що сталося, вона себе не вважає.

Нагадаємо, що ще в березні 2018 роки жінка, будучи в стані алкогольного сп’яніння, зайшовши на Інгульський міст, кинула малюка вниз.

На щастя малюк вижив. Зараз він здоровий. Його усиновила його тітка.

Хрещеним крихти став патрульний Андрій Білоус, який кинувся в крижану воду за маленьким чоловічком.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.