У Києві неадекватна дівчина роздяглася перед школярами: батьки в паніці

Київські вулиці не перестають дивувати. Так, одна заповзятлива дівчина знайшла ефектний спосіб привернути увагу особин протилежної статі. Як розповів в ФБ очевидець цього “ритуалу” Андрій Дроздов жінка просто на просто показувала спідню білизну перехожим перед однєю з київських шкіл. Справа була на житловому масиві Виноградар.

Жінка не придумала нічого кращого, ніж зняти пальто і «порадувати» навколишніх своєю спідньою білизною. Добре, що цього разу їй підвернулась доросла адекватна людина, а от що було, якщо б на його місці опинилася дитина, навіть страшно уявити. Тут наслідки могли б бути непередбачуваними: від сильного переляку до серйозної моральної травми на все життя.

“Ми повернулися, вона почала розстібати курточку, потім піднімати плаття. Тут я зрозумів , що щось не так і попросив сина відвернутися”, – розповів сам очевидець ситуації Андрій Дроздов.

Даний інцидент, як розповів киянин, стався вранці, коли він вів дитину в спеціалізовану школу №193 з поглибленим вивченням української мови та літератури за адресою вул. Світлицького, 22. За словами Андрія, їм з сином назустріч йшла нічим, на перший погляд, непримітна жінка, яка раптово їх окликнула. Добре, що батько вчасно встиг закрити очі дитині, так як вже через мить жінка, скинувши одяг, продемонструвала нижню білизну. “Я покрутив пальцем біля скроні, і ми пішли далі. Головне, що на ній була обручка”, – додав Дроздов.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.