Маленька дитина залишилася сиротою: Тисячі людей у Бердичеві прощалися із загиблою родиною, яка померла при загадкових обставинах

У Бердичеві померла молода подружня пара. На їх похорони прийшло понад півтори тисячі людей. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Їх тіла виявили родичі у ванній кімнаті. Попередньою причиною смерті називають отруєння чадним газом. Та за словами очільника Бердичівського ВП Ольги Зінченко, остаточні висновки можна буде робити лише після розтину та проведення відповідних експертиз.

Як виявилося, в орендованому будинку загинув 35-річний бердичівський суддя Олександр Дубцов та його 36-річна дружина Ельвіра, яка працювала в одній з стоматологічних клінік міста.

У подружжя є донька Олівія, яка на момент трагедії знаходилася у дідуся та бабусі. На сполох забив батько чоловіка. Син більше доби не відповідав на телефонні дзвінки та не приїхав забрати доньку.

Саме він звернувся до поліції і у присутності правоохоронних органів через вікно потрапив до будинку, де знайшов у ванній кімнаті тіла сина та невістки. Їх виявили у понеділок, 11 лютого.
Під час огляду місця події було зафіксовано наявність у приміщенні запаху чадного газу. На тілах загиблих також були характерні сліди отруєння ним. Інших видимих тілесних ушкоджень не виявлено.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті подружжя. Тривають слідчо-розшукові заходи для з’ясування усіх обставин події.

Вчора попрощатись з родиною прийшло все село, більше тисячі люди несли квіти та виразили співчуття рідним. Також люди не могли стримати сліз, оскільки сиротою залишилась маленька дівчинка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.