Бігла на допомогу і загинула: у страшній ДТП під Києвом померла дівчина

У ДТП під Києвом постраждала дівчина, що перебігала дорогу, аби допомогти водієві в перевернутому на трасі авто. Про це повідомив ресурс ДТП KIEV.UA.

Трагедія сталася на 523 кілометрі траси М-03 Київ – Харків. Водій Volkswagen рухався у бік Харкова, не впорався з керуванням і з’їхав на розділову смугу і перекинувся. А ВАЗ 2114, що їхав за ним, також виїхав на розділову смугу і перекинувся.

Для надання допомоги потерпілому з автомобіля ВАЗ через проїжджу частину перебігала жінка, на яку скоїв наїзд автомобіль KIA RIO, що також перекинувся, а Fiat, рухався за ним, виїхав на узбіччя з подальшим з’їздом в кювет і перевертанням.

У підсумку протягом 10 хвилин сталося чотири аварії з перекиданням і однією смертю.

Користувачі мережі в здивуванні від того, що відбувалося. Вони висловлюють співчуття родині загиблої дівчини, але в той же час, корять її за необережність.

“Перше правило надання першої допомоги потерпілим! Хочеш допомогти – переконайся, що твоєму життю нічого не загрожує!” – пише один користувач.

“Як дівчина могла допомогти переверненому автомобілю, крім виклику служби порятунку?” – дивується другий юзер.

“Жодна добра справа не закінчується безкарно. Як шкода цю дівчину, совість у людини є… Все одно добрих людей цей випадок не зупинить. Вона загинула, як на фронті, в машині до якої вона бігла, міг бути чоловік затиснутий… На таких тримається земля,” – захопилася героїзмом дівчини підписниця пабліка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.