У Києві п’яний чоловік нацькував бійцівського пса на відвідувача супермаркету(ФОТО)

Агресивну тварину довелося застрелити.

В ніч проти 16 лютого п’яний чоловік зайшов в супермаркет з бійцівським псом та нацькував його на чоловіка, що зробив йому зауваження.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав офіцер патрульної поліції Євген Зборовський.

За словами патрульного, між п’яним чоловіком та відвідувачем у супермаркеті почалася бійка через те, що останній зробив йому зауваження. Під час бійки чоловік віддав стаффордширському тер’єру команду “фас”.

“Пес атакував опонента, розірвав вухо (6 швів) і руку (8 швів).  За кілька хвилин на місце прибув екіпаж патрульної поліції і швидка, потерпілого госпіталізували. Власник стафа не знайшов нічого кращого, як залишити собаку і втекти з місця, а коли зрозумів, що патрульні йому не дадуть цього зробити, то почав кричати і лізти в бійку”, – йдеться в дописі.

Офіцер поліції додав, що на собаку намагалися одягнути ошийник, однак марно.

“В якийсь момент стаф подумав, що власнику загрожує небезпека і різко накинувся на патрульного, вдарив в груди і повалив, але на щастя, не вчепився, патрульному вдалося скинути пса з себе і відкотитися, тварина ще раз кинулась, але цього разу поліцейський використав табельну зброю і зробив два постріли для знешкодження”, – додав поліцейський.

Патрульні одразу ж забрали собаку до ветеринарної клініки, однак той помер на операційному столі. Власника стафа затримали і доставили в ізолятор.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.