Хлопець схуд на 142 кг, виріс і зустрів кохання: “диво сталося всього за півроку”

За півроку найважчий китаєць Ван Хаонань скинув 142 кілограми

У травні 2018 року китайський медичний університет в провінції Шаньдун оголосив про початок кампанії «Знайди першого товстуна». Навчальний заклад пообіцяв трьом людям з найбільшою вагою безкоштовне лікування. Одним із щасливчиків виявився 19-річний Ван Хаонань, який тоді важив 334 кілограма.

У липні того ж року пройшла шестигодинна операція по зменшенню його шлунка. Лікар заявив, що все пройшло нормально і порадив пацієнтові нормально пережовувати їжу. Через велику вагу у хлопця виникли проблеми з печінкою, серцем, легкими. За словами хірурга, після медичного втручання стан хлопця покращився.

Життя хлопця кардинально змінилося. Він вперше закохався, познайомившись з дівчиною в тренажерному залі. Любов стала додатковою мотивацією до схуднення. Цей День святого Валентина пара провела разом.

В даний час Хаонань важить 192 кг Він не збирається зупинятися: до кінця 2019 року китаєць має намір схуднути хоча б до 100 кілограмів. Тобто йому належить скинути ще 92 кілограми. Більш того, він виріс на 2 сантиметри, а його нога зменшилася на чотири розміри, з 46 до 42 розміру.

Ван отримав титул найтовстішого китайця після того, як помер 22-річний Сун Ліянг, вага якого досягала 600 кг.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.