“Чула, а Коля знову одружився. З Людкою жив, то бyxав, то гyляв, а це розцвів, хоч дружина і не красуня”

– Чуєш, а Коля знову одружився. Так з Людкою жив, то бyxав, то гyляв. – Розмовляли дві жінки років за 50. – Вічно незадоволений був. І грошей вічно не було і сил. Люда з нього порошинки здувала, собі в усі відмовляла, все йому і дітям. Намагалася з усіх сил, а він пішов до цієї xaмка! Так ця все під себе гребе, а він з неї пилинки здуває, і розцвів і грошi прям заробляє!!

Такі собі наші героїні, у яких і «совість є» і розуміння як поводити себе «щоб люди добре сказали». Обидві, до слова сказати, тягові коні, які все і для чоловіка і для дітей, а на себе і часу то зовсім немає.

– Ой, і не кажи! Мужики пішли cкoти невдячні! Вона йому всю себе віддала, а він. Так дивно, ця його нова і не особливо красуня і не сильно молодше Людки, а він прям світиться весь. Шкода Людки, вона вклала, а ця Тепер на його грошики живе!

Дивно. Що ж це за таке за чудове: «гребти під себе» і чому такі діалоги нерідкі, і чому з жінок, які «під себе гребуть» чоловіки пилинки здувають, машини і шуби купують і не йдуть від них.

А є жінки «совісні» які «всю себе мужику і дітям» і зна них особливо не зважають, їм особливо не допомагають, від них йдуть, що за секретне загрібання під себе?

Чоловіча та жіноча природа спочатку різні. Так вже створила нас матінка природа, що дітей носять в собі і наpoджують жінки.

Жінкам необхідно гніздо, ресурси на виношування і вирощування потомства.

Для жінки нормально хотіти багато чого і гребти під себе все необхідне матеріальне, а так само потребувати допомоги чоловіка, поки вона вaгiтна і вирощує малюка і не здатна (що в наш час звичайно ж жінками спростовується) працювати в повну силу.

Чоловік же реалізує свою заповітну природну програму, коли жінка має потребу в ньому і його допомозі. Він розвивається, долаючи перешкоди і приносячи в будинок ресурси і безпеку. Чим більше жінка «гребе під себе» тим більше чоловік відчуває себе потрібним, і може розвиватися.

Так що ж відбувається, якщо жінка герой і все вирішує?

Чоловік руйнується, деградує, він не потрібен як ніби, йому нема чого долати. Він сам собі не подобається з такою всемогутньою жінкою.

І, як тільки на його шляху зустрічається та, якій багато від нього потрібно і ще вміє його за все це дякувати – він, звичайно ж, починає відчувати себе чоловіком! У нього ростуть крила! Він подобається сам собі!

Так з ким же йому бути? І до чого тут совість? А що ви думаєте з цього приводу?

Автор – Лілія Левицька (Полякова)

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.