“Помирала сім днів”: розповіли подробиці болісної смерті 3-річної дівчинки, що заморила рідна мати

3-річна дівчинка, яка померла від зневоднення у Кірові (Росія), близько 7 днів перебувала сама вдома без їжі і води.

Такі страшні подробиці розповіла бабуся загиблої дитини, пише “Комсомольская правда”. Жінка стверджує, що раніше не помічала за дочкою Оленою дивної поведінки.

Я перебувала на той момент на роботі. Олена мені подзвонила, запитала, коли я закінчую. У мене робота зараз невиїзна, я не можу все кинути і поїхати. І потім вона ще кілька разів дзвонила, я зрозуміла, що… щось йде не так. Я почула, що вона йде по вулиці, знаходиться не в приміщенні. По диханню зрозуміло було, коли йдеш і розмовляєш. Я запитала, де дитина, вона сказала: вдома. “Чому дитина вдома, а ти не вдома?”. Вона мовчить. Нічого не відповідає. Мовчить і відключає телефон. Я їй знову передзвонюю. Вона мені: приїдеш і поговоримо. Ну, що я… Ну, я засмикалася… З розуму почала сходити. Ну, і коли я в неї запитала, чи жива дитина, тому що її немає поруч, усілякі думки страшні. Вона мені відповіла, що ні”, – зізналася бабуся.

За її словами, сусіди не повідомляли саме їй про проблеми, хоча, як з’ясувалося, дитина не раз сама залишалася вдома і навіть викидала іграшки із балкона, щоб привернути увагу.

“Я не можу ні зрозуміти, ні пробачити. Чому я не помічала? Я не можу дати оцінку цим діям, своїм діям”, – сказала жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.