Мати, яка заморила голодом сина, мала трьох дітей від трьох чоловіків

Стали відомі деякі подробиці з життя Влади Трахімчук, яку сьогодні суд заарештував на два місяці у справі про смерть її однорічного сина. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав уповноважений президента з прав дітей Микола Кулеба, 7 грудня.

podpacho-e1481100573929

Завагітніла в 16

– У 20 років троє дітей (юридично від 2-х, а фактично від 3-х чоловіків). Влада – дівчина з багатодітної сім’ї, де була четвертою дитиною. За словами близького родича вона була в родині самою вітряною. Як наслідок – завагітніла в 16 років. Дивлячись на її сторінки в соціальних мережах і чуючи відгуки родичів – ніхто навіть не міг уявити, що таке могло статися, – написав Кулеба.

Просила допомогу на лікування неіснуючої у дочки хвороби

– Зі свідчень родичів, друзів і інтернет-листування Влади стало відомо, що вона постійно зверталася до них з проханням про фінансову допомогу, кажучи, що Аня (дівчинка, яка залишилася живою) має пухлину головного мозку і потребує постійного лікування (це лікарі спростували) . Також, деякі з близьких родичів до останнього не знали, що у Влади повинна з’явитися третя дитина.

Поліцейські на виклик не приїжджали

Кулеба спростував власне твердження вчорашньої давності. Він писав в попередньому посту, що патрульні приїхали на виклик сусідів, але нічого не зробили.

– Патрульна Поліція повідомила, що викликів не було і що вони не виїжджали за цією адресою. Хочу ще раз підкреслити, що інформація про виклик поліції, яка була оприлюднена в моїй попередній публікації була отримана зі свідчень сусідів, які спочатку говорили, що чули, як діти плачуть і що поліція приїжджала, а вже на наступний день відмовлялися від своїх слів і не хотіли спілкуватися. Думаю, що коли допитають сусідів, буде більш зрозуміло, як було насправді, – написав він.

Дівчинка, що вижила одужує

– Стан Ані поліпшується. Сьогодні дівчинку вже планували перевести в звичайну палату, але вирішили все ж залишити в палаті інтенсивної терапії, щоб обмежити її контакт з оточуючими. Адже для Ані навіть найменша увага сторонніх – великий стрес. До речі, відвідати дочку приходив біологічний батько і бабуся. Новонароджена дитина Влади в хорошому стані. Доглядає за нею бабуся (мати співмешканця, від якого дитина), – стверджує Кулеба.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...