Мати Каменських розповіла про весілля з Потапом: це був фатальний день

Про роман Насті Каменських і Потапа розмови ходять вже давно, але мало хто знає, що закохані повинні були зіграти весілля ще в 2016 році.

Так, обізнані джерела повідомляли журналістам, що нібито зірки дійсно хотіли одружитися.

Зазначимо, що підігріли чутки про роман зірок слова мами Олексія Потапенка про те, що Настя – його муза на все життя.

Зазначимо, що весілля зіркової пари, інформація про яку просочилася в ЗМІ від джерела з близького оточення зірок, була намічена на серпень, проте його перенесли через травму нареченої.

Напередодні одруження Настя невдало стрибнула з парашутом і зламала ногу. Не бажаючи йти під вінець на милицях, Каменських нібито скасувала весілля.

Цікаво, що минулого року мама Каменських Лідія розповіла, як щаслива, що її донька зустрілася із українським репером Олексієм Потапенко (Потапом).

У цьому вона зізналася в ефірі програми “Світське життя”. За словами Лідії Каменських, вона завжди знала, що її доньку чекає неймовірна популярність.

Не так давно Настя в одному з інтер’ю додала, що вважає за потрібне приховувати особисте життя не тому, що не хоче поділитися цим з фанатами. Обіцяє, як тільки буде “справді важлива подія”, перестане тримати все у таємниці.

Натомість, в артистки великі плани на майбутнє. Наприклад, написати мотиваційну книгу для невпевнених у собі жінок, аби вони нарешті повірили, що здатні досягти будь-яких висот.

Окрім цього, фанати подейкують, що співачка нібито вагітна, просто не розкриває цього. Говорити про це почали після того, як Каменських дещо набрала вагу. Сама вона через це не переймається: іронізує, що колись була “удвічі більшою і нічого” – треба сприймати себе такою, як є.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.