У поліції повідомили, ким виявилися затримані озброєні напередодні «тітушки» біля Одеси

Групою незрозумілих молодиків, яких затримали напередодні біля Одеси, виявилися одне з крил ультрасів «Динамо».

Про це повідомив радник начальника Головного управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook.

«Як з’ясувалось, більшість з них це ультраси Динамо, одне з крил, серед яких, до речі, було семеро неповнолітніх», – написав він.

«З осіб взяли письмові пояснення, вилучили спецзасоби та травматичну зброю, в рамках розпочатого досудового слідства за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст 263 КК України. На декого з цих «туристів» було складено адміністративні протоколи за ознаками правопорушення передбаченого ст 185 прим 1 КУпАП (порушення порядку організації мирних зібрань, мітингів та демонстрацій)», – додав він.
За його словами, молодики відмовились від попередніх намірів проводити дії пов’язані з порушенням громадської безпеки.

«Утримувати їх більше ніж 3 години у правоохоронців законних підстав вже не було, вони попрямували назад додому. З’ясувалось, що візит який вони планували не має відношення до виборчого процесу чи якимось чином пов’язаний з політикою», – зазначив Форостяк.

Він додав, що на контакт з правоохоронцями вийшла та взяла на себе відповідальність організація «Традиції та порядок».

«За словами керівника, вони усвідомили та визнають недопустимість таких дій та запевняють, що їхали тільки протестувати «проти корупціонерів», не знаючи, що в Одесі з візитом можновладці та офіційні делегації», – розповів Форостяк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.