Леся Нікітюк показалась на відпочинку разом з героєм шоу “Холостяк”

Телеведуча зустрілася з Микитою Добриніним. Відома телеведуча Леся Нікітюк, яка вирушила на тест-драйв авто в Буковель, раптово зустріла по дорозі в Карпати нового героя шоу “Холостяк”, свого колегу Микиту Добриніна. Спільне фото з’явилося в її “сторіз” Instagram.

Леся повідомила підписникам про несподівану і приємною зустрічі, “засвітившись” в одному кадрі з усміхненим хлопцем, за серце якого боролися українські красуні.

Микита також, як і Леся вирішив протестувати нові марки машин і взяти участь в тест-драйві. У його акаунті можна побачити знімки, зроблені під час подорожі, але спільного кадру з Лесею серед них немає. Правда, вони окремо позують, сидячи на капоті одного і того ж авто.

У свою чергу, Леся опублікувала знімок поруч з джипом і зазначила, що вона знаходиться в дорозі вдень і вночі, тримаючи шлях на відомий український гірськолижний курорт.

Леся утеплилась в дорогу, вибравши для подорожі зручну куртку з хутром, джинси і високі білі черевики.

Шанувальники обдарували телеведучу компліментами, зазначивши, що вона в будь-яких обставинах залишається привабливою.

“Лесюня суперкрасавіца”, “Леся, ви просто космос”, “Леся красива і стильна”, “Ти ідеал”, “Леся, ти молодчина”, “Джип класний і Леся”, “Ну ти посто богиня! Кожен день розкриваєшся все більше і більше. Так тримати! ” – писали коментатори, підкресливши багатогранність шоувумен.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.