“Ми вбиті горем”: Відома актриса знайдена мертвою у власному будинку

Американська актриса Ліза Шерідан померла у віці 44 років. Вона здобула популярність завдяки ролі в науково-фантастичному телесеріалі “Нашестя”.

Трагічну новину повідомив менеджер зірки Мітч Клем.
“Ліза пішла з життя в понеділок. Її виявили в будинку в Новому Орлеані. Причина смерті поки залишається невідомою. Ми очікуємо рішення коронера”, – зазначив він.

Чоловік додав, що родичі і близькі друзі актриси були ошелешені цією звісткою. “Оточуючі її щиро любили. Ми вбиті горем”, – зізнався Клем. Він упевнений, що 44-річна знаменитість “не могла вчинити самогубство”.
Новину також прокоментувала колега Шерідан. Актриса Донна Д’Ерріко поділилася своїми думками на сторінці в Facebook.

“Я тільки що дізналася страшну новину: моя подруга Ліза померла. Я до сих пір не можу в це повірити. Ми працювали разом протягом п’яти років і були дуже близькі”, – написала вона.

Д’Ерріко зазначила, що зірка серіалу “Нашестя” була “доброю і м’якою людиною, яка випромінювала світло завжди і всюди, навіть в найважчі часи”.

Нагадаємо, Ліза Шерідан почала акторську кар’єру понад 20 років тому. Артистка взяла участь в зйомках різних фільмів і телесеріалів. Вона зіграла в таких популярних шоу, як “Нашестя”, “C.S.I .: Місце злочину Майамі” і “Проте король”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.