“Колесо від вантажівки влетіло в кабіну”: Автобус з українцями потрапив у смертельну ДТП у Польщі(ФОТО)

Автобус з українськими номерами потрапив в ДТП на території Польщі. У результаті одна людина загинула і двоє постраждали.

У Польщі український автобус, який прямував з Києва до Свіноуйсьце, потрапив в ДТП біля населеного пункту Тур в Лодинському воєводстві. В результаті аварії, яка сталася о 02:40 за київським часом, загинув водій автобуса, ще двоє осіб потрапили до лікарні.

За даними місцевого видання tvn24, ймовірною причиною аварії стало колесо вантажівки, яка потрапила в ДТП – воно злетіло з машини і влучило в автобус. Як повідомив представник поліції Кшиштоф Котковський, всі пасажири автобуса є українцями.


Також він додав, що на місці події загинув водій автобуса, а двоє пасажирів – чоловік і жінка – потрапили до лікарні в Піддембиці.

Польська поліція уточнює, що колесо вантажівки, що відірвалося, влетіло до кабіни автобуса, і в результаті водій втратив кермування і автобус перекинувся в кювет.

Решту українців, які не постраждали в ДТП, розмістили в школі, неподалік місця аварії. Тепер вони очікують транспорт для повернення в Україну.

Заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич підтвердив, що 1 березня в місцевості Тур у Польщі трапилася ДТП за участю автобуса, в якому перебували 15 громадян України.

“Водій автобуса – громадянин України – загинув. Ще двох українців госпіталізували в лікарні в місцевості Поддембіце. Зараз у лікарні залишається один громадянин із легкими ушкодженнями. Його можуть виписати в п’ятницю”, – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з ДТП до Польщі виїхав додатковий автобус перевізника. Консул України підтримує контакт із поліцією, клінікою та громадянами України.

За інформацією поліції, водій вантажівки був тверезий.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.