Гороскоп на весну всім знакам Зодіаку: поради та заборони

Астрологи дали цінні поради, як зустрічати весну кожному знаку Зодіаку. Навесні закономірно підвищується енергетичний фон, душі людей починають прокидатися і виходити з зимової сплячки. Відкриваються нові можливості для самореалізації і побудови відносин, емоції стають яскравішими, хочеться співати – дзвінкіше, а любити міцніше. І для кожного знака Зодіаку весна – своя. Для зручності, фахівці розділили поради по стихіях. Ми отримали чотири блоки весняних порад, які точно підуть вам на користь, отже:

Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець

На початку весни зірки посилюють і без того потужну емпатію полум’яних знаків. Тому в цей період важливо не зациклюватися на чужих проблемах, тримати в руках емоції і відпустити всі переживання. Не варто брати на себе непосильні зобов’язання. Овнів астрологи попереджають не ризикувати – адже невдачі цієї весни можуть мати віддалені наслідки.

Леви: на початку весни уникайте сварок і усіляких конфліктних ситуацій, навіть якщо дуже хочеться.

Це може навіть призвести до початку чорної смуги. Потрібно бути максимально дружніми.

Стрільцям бажано не вирушати в далекі подорожі. Зміна обстановки буде корисною з середини березня, а до того моменту краще займатися звичними справами і бути ближче до дому, до звичної атмосфери.

Стихія Землі: Телець, Діва, Козеріг

Знакам Землі варто зустрічати весну у стані фізичної активності. Найголовніше – дбати про здоров’я. Корисними будуть ефективні способи збереження гарного самопочуття. Астрологи та фахівці радять представникам будь-якого з цих Знаків Зодіаку займатися повсякденними справами та обов’язками, уникати авантюр.

Тельцям бажано сфокусувати увагу на фінансовій стороні житті, на роботі і домашніх справах. Початок весни для Тельців – час планування, самокритики і аналізу минулих помилок.

Дівам бажано не забувати про любов у перші тижні березня. Цей період прекрасно підходить для нових знайомств і початку відносин. Любовна удача в цей час на боці Дів.

Козерогам не можна втрачати друзів і повагу оточуючих. Весна – це час, коли люди можуть бути дуже корисними. Це час укладання важливих угод, колективної роботи та зміцнення відносин.

Стихія Повітря: Близнюки, Терези, Водолій

У повітряних Знаків на початку весни сильно покращується настрій. Цей час року дарує їм натхнення і щастя. Мотивації буде хоч відбавляй, але необхідно уникати енергетичного виснаження. Якщо постійно перебувати в гущі подій і не мати чіткого плану на перші кілька тижнів весни, то сили можуть швидко покинути представників повітряної стихії. За потреби потрібно відпочивати і релаксувати.

Близнюки – люди, яким потрібно пам’ятати про важливість усамітнення. Люди на початку весняного періоду швидко виснажують енергетичний запаси Близнюків. Потрібно обмежувати спілкування і не давати нікому порожніх обіцянок.

Терезам потрібно сфокусуватися на найважливіших справах. Початок весни для представників цього Знака – дуже позитивний час. У цей момент зазвичай з’являються нові ідеї, підвищується харизма і чарівність.

Водолії на початку весни отримують великий заряд позитиву і творчої енергії. У більшості випадків їм вдається знайти вирішення якихось важливих проблем, які досі залишалися невирішеними. На початку весни Водоліям не можна лінуватися.

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби

Початок весни для Знаків Води – ідеальний час для духовних практик і пошуків себе. Також цей час підходить для виправлення помилок минулого. Світ перетворюється для цих людей. Їм треба зрозуміти, в якому напрямку варто змінюватися самим.

Ракам варто вибратися із зони комфорту і почати ставитися до себе максимально строго. Якщо цього не зробити, то удача відвернеться. Зіткнувшись з проблемами, насамперед варто шукати причини в собі – це допоможе викорінити недоліки і стати краще.

Скорпіонам астрологи рекомендують звертатися за допомогою до інтуїції. З її допомогою можна буде уникнути проблем і вступити на шлях успіху і щастя в коханні, роботі і справах фінансового характеру.

Рибам в перші тижні весни зазвичай щастить, тому що це їхній час. Їм потрібно налагоджувати зв’язок з оточуючими людьми, намагатися якомога частіше перебувати в приємній компанії.

На початку весни астрологи радять представникам всіх Знаків Зодіаку позбавлятися від негативних думок. Справа в тому, що в цей час відбувається перезавантаження свідомості, а також найважливіші зміни, нехай і не завжди помітні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.