Стали відомі подробиці моторошного квесту-самогубства дівчинки з Маріуполя

15-річна дівчина з Маріуполя стрибнула з 13-го поверху будинку, виконуючи завдання “квесту” з соцмережі.

1470299743_s3790101

Про це розповідають знайомі та друзі загиблої. Зазначається, що серед завдань “квесту” також було палити руки над свічкою, проколювати опіки голкою, а вже потім зістрибнути з 13-го поверху. Всі ці завдання вона брала з групи в соціальній мережі.

За словами мешканців багатоповерхівки, де загинула дівчина, свій вчинок дівчинка навіть записала на телефон.

Про те, що на землі лежить труп мешканці будинку по проспекту Металургів, 111 спочатку на могли повірити. Зокрема, вони подумали, що це якійсь розіграш.

“Я живу на другому поверсі. Нічого не було чути. Глянула у вікно — і не зрозуміла, думала клоун якийсь лежить”, — повідомила мешканка багатоповерхівки.

Свою чергою друзі дівчинки розповідають, що вона була відмінницею, вчилася в індустріальному технікумі Маріуполя, добре малювала, але була досить замкненою людиною. Про те, що однокласниця вступила в групу з суїцидальним нахилом, діти не знали.

“Я чув, що тут сталося. Кажуть вона була в якійсь групі “ВКонтакті”, — сказав Сергій, учень 5 класу місцевої школи, поблизу якої сталося самогубство.

За словами хлопчика, в цій групі всі завдання записують на відео або фото, що й зробила загибла.

Сусіди повідомляють, що дівчина піднялася на 13 поверх, залишила портфель, зняла куртку, в соцмережі залишила записи суїцидального характеру і прикріпила фото з багатоповерхівки. Після цього дівчина вкоротила собі віку.

Наразі поліція з’ясовує, що це була за група у соцмережі.

Нагадаємо, у Донецькій області у місті Маріуполь молода дівчина стрибнула з 13-го поверху будинку, вирішивши укоротити собі віку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області. Зазначається, що вчора, 7 грудня, до чергової частини Центрального відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, що вона біля свого будинку виявила труп жінки. Оглядаючи місце трагедії, в особистих речах дівчини правоохоронці знайшли блокнот з записами суїциїдального характеру.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...