У зоні ООС загинув 20-річний військовий

З початку доби 4 березня по 12:00 у результаті обстрілів в зоні ООС загинув один воїн ЗСУ.

Про це повідомив представник Міноборони України Максим Праута на брифінгу в Києві.

За даними штабу, 3 березня ситуація на лінії бойового зіткнення мала “ознаки загострення через збільшення противником кількості обстрілів наших оборонних позицій із забороненого мінськими домовленостями озброєння”.

“У результаті одного з ворожих обстрілів вранці обірвалося життя українського захисника 1999 року народження”, – повідомляє Міноборони, висловлюючи співчуття рідним, близьким і бойовим товаришам загиблого.

За даними розвідки, двоє сепаратистів були знищені, один поранений.

На Луганському напрямку близько 8:30 терористи випустили 3 міни калібру 120 мм по позиціях українських військових неподалік населеного пункту Зайцеве. На Донецькому напрямку в період з 6 до 9:45 ранку здійснено 4 обстріли.

Найбільш тривалим і потужним став обстріл в районі Лебединського. З боку Ужівки сепаратисти більше трьох з половиною годин вели вогонь з артилерії 122-го калібру, танка, міномета калібру 120 мм, а також протитанкового ракетного комплексу.

Поблизу Водяного на позиціях ЗСУ нарахували 12 розривів 120-го калібру, ще 12 артилерійських снарядів калібру 122 мм розірвалися в районі Широкино.

Також зафіксована активність в районі населеного пункту Піски, де незаконні збройні формування 15 хвилин вели вогонь з мінометів 82-го калібру і великокаліберного кулемета.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.