На Вінничині намагаються зам’яти справу п’яного мажора, який влаштував ДТП

На Вінничині сталося ДТП зі смертельними наслідками, яке, як стверджують місцеві жителі, в поліції відчайдушно намагаються зам’яти.

Резонансна подія трапилася ще другого березня. Автомобіль Toyota скоїв наїзд на людину біля пішохідного переходу. Прибулі на місце медики не зуміли врятувати постраждалу – нею виявилася п’ятдесятилітня жінка, яка працювала двірником. У момент трагічного ДТП вона займалася прибиранням вулиці.

Автомобіль, що скоїв смертельний наїзд зареєстрований на приватного підприємця Олега Будковского. Втім, в момент ДТП за кермом перебував не він, а двадцятирічний Будковський-молодший. Підозрюють, що молодий чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і не контролював своєї поведінки в момент аварії.

Вражає і одночасно виводить з себе інше: правоохоронці намагаються «зам’яти» справу, стверджуючи, що хлопець був тверезий і дотримувався правил дорожнього руху. Його намагаються зробити невинною стороною в цій резонансній ДТП. Більш того, почали поширюватися чутки про те, що загибла жінка могла випити і самостійно кинутися під колеса автомобіля.

Місцевих жителів така цинічна версія події не влаштовує. Вони підозрюють, що поліцейські просто намагаються «відмазати» «мажора», чий батько фінансово «простимулював» слідство. Зналі загиблу жінку люди запевняють, що вона була адекватною, спокійною людиною, що не схильна до суїцидальних нахилів.
Таким чином, напрошується сумний висновок: поліція продовжує працювати за старими схемами своїх корумпованих попередників, а в Україні досі можна «відмазатися» за гроші. Цінності «Революції гідності» пропали марно? Залишається лише сподіватися, що вінничани не “спустять історію на гальмах”, і винний в аварії «мажор» постане перед судом за прикладом харків’янки Зайцевої.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.