Тіло немовляти знайшли на березі: породілля жорстоко позбавилася від небажаного сина

Тіло новонародженого хлопчика знайшли на березі річки Дригайлиха у селищі Недригайлів на Сумщині. 27-річна мати викинула немовля відразу після пологів.

Дитину знайшла перехожа 6 березня, близько 13:00. Дізналися, що одна 27-річна місцева жителька за зовнішніми ознаками перебувала на досить пізньому строці вагітності. Правоохоронці зайшли до неї додому і побачили очевидні докази недавніх пологів. Сама жінка, яка перебувала у нетверезому стані, не заперечувала, що напередодні народила. Проте дитини не було. Для з’ясування всіх обставин її доправили до відділення поліції. Факт недавніх пологів після відповідного огляду підтвердили медики”, – розповів начальник Недригайлівського відділення поліції Олег Переход.

У жінки вже є двоє дітей, однак вона позбавлена батьківських прав на їх виховання через зловживання спиртним та антигромадського способу життя. Вона стверджує, що про вагітність начебто не здогадувалась, аж поки їй не стало зле. Дитину народила вдома, і там же, не турбуючись оглянути немовля, залишила до вечора. А потім просто винесла та викинула у річку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.