В Одесі при загадкових обставинах з 11-поверху випала дівчина: поліція говорить про суїцид, рідні не вірять

За деякими даними, слідчі не виходять на зв’язок і не викликають родичів для дачі показань, а речі загиблої не віддають матері.

В Одесі поліція почала розслідування за фактом загибелі 20-річної дівчини, яка випала з 11-го поверху житлового будинку.

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, трагедія сталася в Суворовському районі Одеси на вулиці Генерала Бочарова 2 березня.

Разом з тим, про надзвичайну подію стало відомо лише сьогодні, 7 березня, після того, як родичі і знайомі загиблої оприлюднили інформацію про те, що сталося, заявивши, що поліція наполягає на версії «суїцид», але вони в це не вірять.

Зокрема, одеситка Марія Бодяк написала в Facebook, що просить допомоги і сприяння у з’ясуванні обставин загибелі 20-річної Христини Бабій.

«Близько 23:00 за адресою Генерала Бочарова, 30, за версією її хлопця, вона вистрибнула з 11-го поверху з вікна його квартири. Бентежить: немає ніде часу смерті, судмедекспертиза не називає причини смерті, слідчі не виходять на зв’язок і не викликають родичів для надання свідчень, речі загиблої не віддають матері», – написала жінка.

Вона акцентує на тому, що на шиї загиблої – сліди від задушення, синяк на брові, зламані ребра (з правого боку), на правій руці – укус і збиті «всі кісточки» на руках.

Як з’ясувалося, загиблу добре знала директор департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич, яка також написала про це у Facebook.

«Дівчинка – моя учениця. Прекрасна, світла людина. Бабуся Христини, Джанна Петрівна Фастаковська – вчитель-легенда. І не лише геніальний фізик, а й шанована багатьма поколіннями вихователь… Я не знаю, як вона переживе це горе. Я не знаю, що сталося насправді. І не маю права нікого звинувачувати безпідставно. Слідчі роблять свою роботу і сподіваюся, що зроблять її», – зазначила чиновниця.

Радник начальника регіонального главку Нацполіціі Руслан Форостяк підтвердив інформацію про загибель дівчини і те, що розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство з позначкою «самогубство») Кримінального кодексу України.

Він зазначив, що наразі на підставі судово-медичної експертизи, показань свідка і результатів допиту судмедексперта можна стверджувати, що «слідів боротьби на тілі загиблої немає».

За попередніми даними, тілесні ушкодження характерні для падіння з великої висоти, і від «зіткнення» з блоком кондиціонера, об який вдарилася дівчина при падінні.

Разом з тим, як зазначив Форостяк, зараз перевіряються всі можливі версії і обставини події, в тому числі, чи не стала дівчина жертвою насильства.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.