Вирвало колесо і вилетіли в кювет: заступник міністра Омеляна потрапив в ДТП через погані українські дороги

Заступник міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції Віктор Довгань потрапив в ДТП в ході поїздки на Закарпатті через погані дороги.

Про це він поінформував на своїй сторінці в Facebook.

ДТП сталося на дорозі національного значення Н09 неподалік від кордону з Румунією. За словами заступника міністра, на автодорозі Н09 дорожнє покриття практично відсутнє.

 

Під час інциденту у автомобіля відлетіло колесо, в результаті чого транспортний засіб вилетів в кювет.

“По дорогах сонячного Закарпаття – 12 годин на машині Львів – Рахів – Солотвино – Мукачево – Ужгород – Свалява – Львів. Повна відсутність дорожнього покриття на Н09, дорога вздовж державного кордону з Румунією та з’єднує кілька районів. Наша машина навіть через яму вилетіла в кювет, добре, що швидкість була 20 км / год і тільки вирвало колесо”, – написав Довгань.

У зв’язку з цим він поінформував, що в нинішньому році на ремонт доріг виділили 600 млн гривень. В першу чергу, на його думку, треба приділити увагу трасах Київ-Чоп та Мукачево-Рахів.

“Мінінфраструктури вибило в цьому році 200 млн грн на дорогу Н09 Рахів – Хуст і проводить переговори з Румунією про будівництво нового мостового переходу через Тису в с. Біла Церква у Солотвино”, – уточнив заступник міністра.

Варто відзначити, що Довгань відправився на Закарпаття у відрядження для перевірки готовності до запуску аеропорту Ужгорода, дороги Львів – Чоп і переговорів з будівництва моста через Тису.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.