Кривава подія у Кривому Розі: під час розстрілу таксі троє людей отримали поранення

У Кривому Розі Дніпропетровської області в ніч на 12 березня невідомі обстріляли таксі. В результаті нападу троє людей – водій і двоє пасажирів – були госпіталізовані з вогнепальними пораненнями.

За попередньою інформацією, водій таксі віз хлопця і дівчину. На проспекті Гагаріна пасажири нібито придбали наркотики для особистого вживання. Коли авто виїхало з двору, шлях йому перегородила темна іномарка. З неї вискочили кілька людей і розстріляли автомобіль.
Як повідомили в прес-службі Криворізького відділу поліції, інцидент стався близько другої години ночі в металургійному районі міста. Про подію заявив водій таксі.

Усіх постраждалих госпіталізували у міську лікарню №2. Пасажирам призначили амбулаторне лікування після надання першої допомоги. Водія направили у стаціонар у відділення політравми. За словами лікарів, він у стані середньої тяжкості.

Зараз поліцейські з’ясовують обставини нападу. Відкрито кримінальне провадження за статтею “хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї”, яка загрожує покаранням у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.