Дикий вовк з банкою на голові прийшов до людей. Він потребував допомоги(фото)

Компанія фотографів, що знімала репортаж про дику природу в лісі, помітила щемливу картину: до них за допомогою прийшов молодий вовк. Бідолаха головою застряг у великій пластиковій банці і, не знайшовши порятунку, зважився звернутися до людей.

Випадок стався в Індії.

Таная Панпаліі, яка займається фотографуванням дикої природи, сфотографувала бідолашну тварину. Вона помітила, як нещасний вовк сидить під деревом в повній самоті. При цьому він не боявся присутніх, і намагався зробити все, щоб його помітили і позбавили від пластикового капкана. Через свій стан, голод і сильну спеку, дикий звір вже втрачав останні сили.

Знімки були зроблені ще кілька років тому, але, з огляду на сучасну проблему забруднення навколишнього середовища пластиковими відходами, Таная вирішила поділитися ними з усіма саме зараз.

За словами жінки, вона завжди мріяла побачити справжнього вовка в умовах дикої природи. Однак цього разу дівчині вдалося зробити непросто фото тварини, а доказ пластикової кaтaстрофи, яка зараз відбувається в світі.

Не роздумуючи ні секунди, команда почала робити все, щоб врятувати бідолашного вовка. В першу чергу вони повідомили про те, що сталося рятувальній службі лісу, а самі двs години спостерігали за твариною і вовчою зграєю, щоб не упустити його з виду, поки не прибудуть професійні співробітники.

Служба незабаром прибула на місце, і, обережно обгорнувши вовка ганчіркою, рятувальники зняли пластикову пляшку з його голови. При цьому звір анітрохи не постраждав і не отримав ніяких пошкоджень.

Весь процес тривав приблизно три години. Поки одні рятувальники виконували свою роботу, інші обливали тварину водою, знижуючи таким чином температуру його гарячого тiла. Звільнившись нарешті від злощасної банки, вовк втік на свободу і приєднався до своєї зграї.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.