Обидва летіли на зелений: моторошне зіткнення автомобіля з автобусом у Дніпрі

У Дніпрі на перетині вулиць Березинській і Донецького шосе зіткнулися Renault і автобус «Каравану». На місце події негайно прибув екіпаж патрульної поліції. В аварії ніхто не постраждав. Злякані пасажири розійшлися по домівках.

Автобус ТЦ «Караван» рухався по Березинській в напрямку вулиці Калиновій, а Renault повертав на Березинську з Донецького шосе. Аварія сталася на перехресті, через що рух транспорту було ускладнено.

Обоє водії стверджували, що їхали на зелений сигнал світлофора. Ознак алкогольного сп’яніння у жодного з водіїв патрульні не виявили. Обставини аварії з’ясовують.

При зіткненні Renault сильно постраждав. В автомобіля відірвало бампер і фари. Також в автівки пошкоджено лобове скло. У автобуса пошкоджено праве крило.

Раніше стало відомо що у Дніпрі Volkswagen влетів у вантажівку, під яким лежав водій. Поліція з’ясувала, що вантажівка буквально протаранив автомобіль. Водій вантажного авто не постраждав. А також про те, що ДТП з 4-х машин на Кайдакському мосту заблокувало рух транспорту.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.