Садовий прокоментував появу “львівського сміття” у різних куточках України

За словами мера Львова Андрія Садового, підпал сміттєзвалища у Грибовичах і поява “сміття зі Львова” у різних областях є спланованою акцією.

758808

Про це він розповів у інтерв’ю “Цензор.НЕТ”.

“Відкрите кримінальне провадження. Декілька слідчих розслідують цю справу (щодо підпалу сміттєзвалища під Львовом, – 24). Я не володію жодною офіційною інформацією. А неофіційно я розумію, що то була чітко спланована акція, мета якої, напевно була далекоглядна. І оці регулярні картинки, які йдуть на медіа, також мають свою чітку мету”, – зазначив Садовий.

На думку міського голови, така спланована акція покликана відволікати увагу від важливіших проблем міста.

Тому що коли у Львові лапають корупціонера, який вкрав тисячу доларів, то це топ-новина всіх медіа. А коли в нас мільярдами крадуть – то нікого не цікавить, бо це є дрібне. І це на сьогоднішній день є реаліями нашого політичного життя,
– зазначив він.

Читайте також: Садовий зізнався, що Порошенко пропонував йому багато різних посад

Андрій Садовий додав, що за підтримки Європейського інвестиційного банку Львів має на меті збудувати перший в Україні завод з глибинної переробки сміття, провести рекультивацію сміттєзвалища та збудувати новий сучасний полігон для відходів.

Як відомо, у ЗМІ пишуть, що львівське сміття несанкціоновано вивозять у різних регіонах країни. Зокрема, повідомляють про такі інциденти з Вінниччини, Житомирщини, Сумщини та інших регіонів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...