Цифрового телебачення НЕ буде! Через скандал навколо Зеонбуд українці ризикують не дивитися телевізори

Напередодні виборів українці можуть залишитися без телебачення. Державний Концерн РРТ, який відповідає за ефірне поширення ТБ-сигналу, близький до того, щоб вже на початку наступного тижня відключити мовника цифрового телебачення Зеонбуд за борги.

Про скандал стало відомо 13 березня, під час презентації звіту Нацради по 2018 рік у комітеті ВР з питань свободи слова.

З’ясувалося, що концерн РРТ вже до 18-березня може за борги відключити єдиного в країні провайдера цифрового ефірного ТВ Зеонбуд (Т2). Тобто, до понеділка.

Інформацією поділився в Facebook народний депутат Григорій Шверк, який був присутній на засіданні Комітету ВР.

З’ясувалося, що у телевізійного концерну РРТ за три тижні до виборів закінчилися гроші. Боржників багато, але ніхто не платить. Зокрема, Зеонбуд.

З 1 вересня минулого року відключили аналогове мовлення по всій країні, а тепер і цифрове. Тобто телевізійні екрани одразу просто згаснуть.

Соцмережі НЕ пройшли повз цієї резонансної інформації. Користувачі мережі вибухнули своїми здогадками, що ж буде:

«Ви тільки уявіть, який подарунок, самі знаєте кому. Ні тобі політичних ток-шоу, слива компромату, критики від Юлі і інших ». «Народ, це влада так боїться прем’єри« Слуги народу »три. Ось знайшли як не показові »,« Те, у кого є інтернет будуть потім Переказувати зміст по сусідах».

Керівник Концерну РРТ поки ніяк НЕ коментує ситуацію.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.