Уся підлога супермаркету була в крові: в Харкові чоловік на очах у покупців спробував вбити себе

У Харкові напередодні в одному з супермаркетів мережі АТБ чоловік намагався порізати собі вени. Інцидент стався ввечері в четвер 14 березня. Очевидці зняли те, що відбувається на відео і виклали в соцмережах і групі «Харківські будні».

Автор відео розповів, що інцидент стався в одному з магазинів мережі АТБ. На кадрах видно, що на підлозі краплі крові, а руки чоловіки перев’язані імпровізованими джгутами. Сам потерпілий лежить на підлозі біля камер зберігання напівроздягнений. Навколо нього крутяться лікарі і укладають його на м’які тканини носилки, щоб донести до швидкої.

Також на відео чути, що хтось із відвідувачів магазину просить розгорнути носилки, щоб не нести чоловіка ногами вперед, мовляв прикмета погана.


На камерах відеоспостереження видно, що потерпілий чоловік прийшов в магазин з товаришем. Пізніше між цим чоловіком і двома охоронцями розгорівся конфлікт. Охоронці звинувачували його в крадіжці товарів. Чоловік почав доводити, що не винен, а потім раптом розбив скло і різко полоснув себе по лівій руці.

Користувачі в коментарях обговорювали подію і відзначили, що стрес і складності в житті призводять ось до таких наслідків.

«Тільки не вперед ногами», Його потрібно швидше везти, якщо він там живий ще, а не крутити за прикметами», «Чим важче життя у народу, тим більше зустрічаються люди з дивацтвами. Вже помічено. Напевно стресів багато, ось і не витримують. Шкода звичайно!», «Це якийсь рок на цю мережу, там постійно відбуваються ПП», «Кошмар», – пишуть харків’яни.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.